مبارزه با ملخ در ۱۶ هزار هکتار از اراضی فارس
به گزارش خبرگزاری مهر، جاوید عباسی بیان کرد: انواع ملخها از جمله مراکشی، شکم بادمجانی و… در صورت وجود شرایط مساعد اقلیمی افزایش جمعیت داده و خسارت زا میشوند.
وی ادامه داد: در پی بارندگیهای خوب امسال و مشاهده کانون ملخها در منابع طبیعی و مزارع این استان کار مبارزه با این آفت از ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱ آغاز شده و این کار تاکنون ادامه دارد.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه در زمان حاضر در بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع و منابع طبیعی این استان کار مبارزه با انواع گونههای ملخ مهاجم انجام شده است، گفت: در حدود ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان کار ردیابی ملخهای مهاجم انجام شده است.
عباسی افزود: آفت ملخ مراکشی از ابتدای سال جاری در بستر رودخانه پریشان واقع در شهرستان کازرون به حالت طغیان رسید.
وی ادامه داد: بیشترین سطح مبارزه با ملخ نیز در این منطقه در ۱۵ هزار و ۶۰۰ هکتار انجام شده است.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: حدود ۲ سال است که ملخ مراکشی که در ایران نیز شایع است در سطح استان وجود دارد و از سال گذشته جمعیت این آفت در سطح فارس و به خصوص بستر دریاچه پریشان زیاد شده است و از ابتدای امسال نیز ملخ مراکشی در این منطقه طغیان کرد.
عباسی گفت: بیشترین مبارزه با ملخ بعد از شهرستان کازرون در ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زرین دشت، ۳۰۰ هکتار از اراضی اقلید و همچنین ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خرمبید انجام شده است.
برچسب ها آبیاریآبیاری تحت فشارآبیاری نویناستان فارسانجمن مهندسی آب استان فارسفارس
- قبلی دولت برای اولین بار ردیف اعتبار برای تشکلها تعیین کرد
- بعدی دریافت ردیف اعتباری خاک برای اولین بار در سال جاری
ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:
متاسفیم. نظرات بسته است.