اشتراک در خبرنامه

آخرین اخبار انجمن مهندسی آب استان فارس را در ایمیلتان دریافت کنید.

نرم افزارهای کاربردی

دانلود نرم افزار کنترل از راه دور
دانلود نرم افزار وینرار
دانلود مرورگر گوگل کروم
دانلود مرورگر فایرفاکس
دانلود نرم افزار دیکشنری بابیلون
دانلود نرم افزار اجرای فایل های PDF
دانلود نرم افزار ادغام کردن فایل های PDF
دانلود نرم افزار آفیس
دانلود نرم افزار اتوکد شهرسازی
دانلود نرم افزار 3 دی مکس

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

اینستاگرام انجمن مهندسی آب فارس

اوقات شرعی و آب و هوا

تقویم شمسی

آذر ۱۴۰۲
ش ی د س چ پ ج
    آبان »
 123456789101112131415161718192021222324252627282930  

جمعیت میلیونی ملخ به فارس می‌آیند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: بنا برگزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، ۱۰ تا ۲۰ توده جدید ملخ های صحرایی و هر توده با جمعیتی بالغ بر ۵۰ میلیون ملخ وارد کشور می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمدمهدی قاسمی در نشست اضطراری و فوق العاده “کمیته پایش و مبارزه با ملخ” با اشاره به اینکه موج جدید ملخ از ۲۰ خردادماه ریزش پیدا می‌کند، افزود: به دلیل وجود باغ‌ها و مزارع سرسبز بخش عمده‌ای از این جمعیت به استان فارس هجوم می‌آورند.

وی در ارتباط با جدی بودن حمله ملخ هشدار داد و گفت: خطر بیخ گوش ماست از این رو نباید غافلگیر شویم و با برنامه‌ریزی و بسیج امکانات و تجهیزات خسارت ملخ را به حداقل برسانیم.

به گفته قاسمی از همه امکانات مجموعه جهاد کشاورزی و دستگاه‌های وابسته اعم از امور عشایر، تعاون روستایی، منابع طبیعی و دامپزشکی در سم‌پاشی استفاده و در مکان‌های مورد نیاز سم مجانی توزیع می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۱۴ شهرستان در این استان درگیر مبارزه جدی با ملخ است، تاکید کرد: باغداران و کشاورزان در عملیات سم‌پاشی محصولات خود و عرصه‌های طبیعی مشارکت کنند چرا که بدون کمک مردم مبارزه با این آفت امکان‌پذیر نیست.

وی جمعیت ملخ در عرصه‌های طبیعی بدلیل دور از دید بودن را یکی از مشکلات اساسی دانست و افزود:  از این پس با توجه به ورود ملخ به مزارع و باغ‌ها، عرصه‌های طبیعی باید توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس و با حساسیت بیشتری رصد شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امکانات و تجهیزات از پهنه‌های کشاورزی تا سطح شهرستان به تفکیک بررسی و جهت مبارزه برنامه‌ریزی شده است،گفت: تشکیل ستاد مبارزه با ملخ به ریاست فرماندار و نائب رئیسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در دستور کار قرار دارد.

قاسمی مهمترین عامل موفقیت در شرایط بحرانی را اطلاع‌رسانی از بحران و چگونگی امدادرسانی دانست و از همکاری خبرگزاری‌ها، رسانه‌های مکتوب و صدا وسیما در انعکاس اخبار ملخ تقدیر کرد و تصریح کرد اطلاعات موثق فقط از سوی اداره روابط عمومی این سازمان صادر و نشر پیدا خواهد کرد.

نشست “کمیته پایش و مبارزه با ملخ” روز دوشنبه  ۱۳ خرداد به ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، معاونین این سازمان، مدیران ستادی و دستگاه‌های وابسته و نمایندگان تعاونی‌های کشاورزی تشکیل جلسه داد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “جمعیت میلیونی ملخ به فارس می‌آیند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *