اشتراک در خبرنامه

آخرین اخبار انجمن مهندسی آب استان فارس را در ایمیلتان دریافت کنید.

نرم افزارهای کاربردی

دانلود نرم افزار کنترل از راه دور
دانلود نرم افزار وینرار
دانلود مرورگر گوگل کروم
دانلود مرورگر فایرفاکس
دانلود نرم افزار دیکشنری بابیلون
دانلود نرم افزار اجرای فایل های PDF
دانلود نرم افزار ادغام کردن فایل های PDF
دانلود نرم افزار آفیس
دانلود نرم افزار اتوکد شهرسازی
دانلود نرم افزار 3 دی مکس

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

اینستاگرام انجمن مهندسی آب فارس

اوقات شرعی و آب و هوا

تقویم شمسی

آذر ۱۴۰۲
ش ی د س چ پ ج
    آبان »
 123456789101112131415161718192021222324252627282930  

از این پس خروجی‌های علمی به زمین نمی‌مانند

مدیر کل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی در سفر به شیراز، از چهاردهمین نمایشگاه گل و گیاه، گیاهان دارویی و تجهیزات گلخانه‌ای بازدید و در پنجمین كنگره ملي هيدروپونيك و توليدات گلخانهاي شرکت کرد.

غلامرضا تقوی با اشاره به اینکه از این پس خروجی‌های علمی به زمین نمی‌مانند، گفت: از دستاوردهای كنگره ملي هيدروپونيك و توليدات گلخانهاي، اجرایی شدن یافتههای علمی است و افزود: برای اولین بار در ایران در این جلسه مقرر شد با تشکیل کارگروهی، مقالاتی که محوریت کاربردی دارند استخراج ، پروتکل اجرایی شدن آنها تدوین شود و با انتخاب استانهای پایلوت ایده‌های نو در زمینه گلخانه با محوریت کشتهای هیدروپونیک اجرایی شود که بخش اجرا دبیری اینکار را برعهده دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی فارس، تقوی همچنین در حاشیه بازدید از چهاردهمین نمایشگاه گل و گیاه، گیاهان دارویی و تجهیزات گلخانه‌ای، در ارتباط با تولیدات گلخانه‌ای سبزی و صیفی، یادآورشد: در حال حاضر سطح زیر کشت گلخانه کشور حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار است که از این سطح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید سبزی و صیفی داریم و افزود: این تنها ۱۰ درصد کل تولید سبزی و صیفی کشور است که میزان قابل توجهی برای بازار نیست.

او با اشاره به اینکه تولید صیفی گلخانه‌ای در تمام طول سال صورت میگیرد، تصریح کرد: احتمال انباشت یک نوع محصول در برخی از فصول سال وجود دارد که به منظور رفع این مشکل، طرح ایجاد تنوع در کشت‌های گلخانه‌ای را در دستور کار قرار دادیم از این رو اطلاعات و دانش فنی، توسعه بیش از ۱۵ محصول جدید به حوزه فعالیت های گلخانه ای تزریق شده است.

تقوی گفت: در حوزه بازار با توجه به تحولات ارزی اخیر بسیاری از محصولات با استقبال خوبی برای صادرات مواجه شدند، بیشترین صادرات محصولات گلخانهای مربوط به فلفل ، گوجه فرنگی و بادمجان است که از ابتدای مهرماه تا آخر دی ماه سال جاری، ۱۸ هزار تن از محصولات مذکور به کشورهای عراق، قطر، امارات و روسیه صادر شد.

این مقام مسئول یادآور شد: تولید کنندگان ما با توجه به خشکسالیهای اخیر ناگزیر به تغییر الگوی کشت هستند، از این رو انتقال ۲۴۰ هزار هکتار سبزی و صیفی فضای باز به ۲۳ هزار هکتار گلخانه، با هدف میزان تولید فعلی در دستور کار قرار گرفت.

تقوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش زنجیرهها در ایجاد ارزش افزوده، تاکیدکرد: تشکیل زنجیرهها با هدف مدیریت تولید در چند سال اخیر در برنامه وزارت جهادکشاورزی قرار گرفته و این زنجیره ها ضامن پایداری بخش کشاورزی و تولیدات آن هستند.

مدیر کل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی، تاکید کرد: لازمه ایجاد زنجیره ارزش برند سازی است و افرادی می توانند زنجیره ارزش را هدایت و به پایداری برسانند که صاحب برند باشند، در راستای رونق برند سازی، راهاندازی نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و تورهای ترویجی را دستور کار داریم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “از این پس خروجی‌های علمی به زمین نمی‌مانند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *